Shkop i gjatë – ZIMA

5.50

Gjatësia: 2M
Materiai: Alumin

Kodi: N/A Kategoritë: ,

5.50

Pastroje

Përshkrimi

Gjatësia: 2m, 3m

Shtylla zgjatuese është shtylla më e përdorur pasi ka një raport optimal midis çmimit dhe cilësisë. Ai është i destinuar për përdoruesit profesionistë, si dhe për ata që kërkojnë DIY.

Shtylla zgjatuese e bërë nga alumini është e destinuar kryesisht për përdoruesit profesionistë, të cilët kërkojnë një shufër me peshë të lehtë, besueshmëri dhe përdorim të gjatë

Specifikat

Informacion shtesë

Gjatësia e shkopit

2m, 3m

MENU