Bazë gome me profil dhe korit – NICCONS

119.99

Ka sasi

Llartësi 200mm
Korita e kondenzatës së ujit: 790x490mm

Kodi: 9780-430-120SB45-LC Kategoritë: , ,

119.99

Përshkrimi

Llartësi 200mm
Korita e kondenzatës së ujit: 790x490mm

MENU