Bateri për Braava 38x/39x iRobot

55.00

Ka sasi

Bateri e rimbushshme
do të zgjasë deri në katër orë fshirje të thatë dhe deri në dy orë e gjysmë fshirje të lagur me një karikim të vetëm
Bateria karikohet brenda katër orëve me përshtatësin ose në vetëm dy orë me djepin e ngarkimit Turbo

Kodi: R4409709 Kategoritë: ,

55.00

Përshkrimi

Bateri e rimbushshme
do të zgjasë deri në katër orë fshirje të thatë dhe deri në dy orë e gjysmë fshirje të lagur me një karikim të vetëm
Bateria karikohet brenda katër orëve me përshtatësin ose në vetëm dy orë me djepin e ngarkimit Turbo
E pajtueshme me Braava 380t dhe Mint 5200

MENU