Bateri Energy+ 18V, Li-Ion 2.0Ah

36.99

Ka sasi

Tensioni i baterisë: 18 V
Kapaciteti i baterisë: 2 Ah

Kodi: 58G001 Kategoritë: , ,

36.99

Përshkrimi

GRAPHITE Energy + 18V, Bateria Li-Ion me kapacitet 2.0Ah. Me mundësinë e rimbushjes pa rrezikun e humbjes së kapacitetit. Pajisur me një tregues ngarkese dhe temperaturën elektronike dhe sistemin e kontrollit të rrjedhës aktuale gjatë mbushjës dhe shkarkimit.

MENU