Bateri Aluminum 2in1 flashlight/inspection

22.00

S’ka stok

Neo elektrik dore e bërë nga alumini me cilësi të lartë, me 2 burime të lehta LED me kualitet të lartë. Drita e lartë përmban një funksion zmadhimi që mundëson ndryshimin e fokusit të dritës.

Kodi: 99-100 Kategoritë: , ,

22.00

Përshkrimi

Neo elektrik dore e bërë nga alumini me cilësi të lartë, me 2 burime të lehta LED me kualitet të lartë. Drita e lartë përmban një funksion zmadhimi që mundëson ndryshimin e fokusit të dritës. Mundësuar me katër bateri AAA. Magneti i fortë i vendosur në shtresën e jashtme jep më shumë mundësi për ta rregulluar atë. Universal për përdorim në shtëpi, në punëtori, në garazh, në bodrum dhe në kampe. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU