Autolarje 2000W,150BAR – BORMANN

90.00129.00 (-30%)

S’ka stok

Fuqia: 2000 W
Rrjedha: 450 l/h
Presioni: 150 bar

Kodi: BPW2600 Kategoritë: ,

90.00129.00 (-30%)

Përshkrimi

Fuqia: 2000 W
Rrjedha: 450 l/h
Presioni: 150 bar
Pesha: 11.6 kg

Ideale për pastrimin edhe të papastërtive më të vështira.
Motor i linjës për energji dhe besueshmëri shtesë.
Sistemi i ndalimit automatik.
Operacioni me zhurmë të ulët.
Me rrota me 5 gyp dhe kabllo 5 metra, per fleksibilitet.

Specifikat

Informacion shtesë

Peshë 11.6 g/kg

MENU