Autolarje 1400W – BORMANN

85.00

Ka sasi

Fuqia: 1400W
Presioni: 70 bar / 105 bar (max)
Gjatësia e gypit: 3m
Rrjedha maksimale: 408 Lt/H

Kodi: BPW1700 Kategoritë: ,

85.00

Përshkrimi

Fuqia: 1400W
Presioni: 70 bar / 105 bar (max)
Diemsionet: 31x5x43.5×29 cm
Gjatësia e gypit: 3m
Rrjedha maksimale: 408 Lt/H
Pesha: 5.67Kg
Gjatësia e kabllit: 5m

Autolarje me presion të lartë 1400 Wnga BORMANNLITE , ideale për makinë, oborr, biçikletë, garazh etj. Për hapësira të brendshme dhe të jashtme. Falë presionit të ujit ato tretin të gjitha papastërtitë, lehtë dhe shpejt.

MENU