Aluplast me izolim 26 PE-RT L=50m – RBM

3.15

Ka sasi

Tubi me shumë shtresa PE-RT RBM Tita-fix është i izoluar nga jashtë nga një qelizë e mbyllur, pa CFC, këllëf polietileni gri vetë-shuarës. Masa Ø26 × 2 mm.

Kodi: 15442650 Kategoritë: ,

3.15

Përshkrimi

Tubi me shumë shtresa PE-RT RBM Tita-fix është i izoluar nga jashtë nga një qelizë e mbyllur, pa CFC, këllëf polietileni gri vetë-shuarës. Masa Ø26 × 2 mm. Tubi është i përshtatshëm për sistemet e ngrohjes nën dysheme ose me radiatorë. Është i lehtë, por në të njëjtën kohë i fortë, mund të jetë edhe me dorë në formë të ftohtë me kthesa të përmbajtura. Tubi ka një shtresë të integruar alumini që lejon produktin të jetë i papërshkueshëm nga uji ndaj oksigjenit, gazit dhe avullit të ujit, duke minimizuar përhapjen e algave dhe kolonive bakteriale.
Qmimi me metër.

MENU