Aku set dhe bateri Energy+18V Li-lon 2.0Ah (mbushes+bateri)

85.00

S’ka stok

Kapaciteti i baterisë: 2Ah
Tensioni i baterisë: 18V
Rrotullimet për min: 400 – 1250 rpm

Kodi: 58G016 Kategoritë: , ,

85.00

Blehen shpesh së bashku

Përshkrimi

Kapaciteti i baterisë: 2Ah
Tensioni i baterisë: 18V
Rrotullimet për min: 400 – 1250 rpm
Fuqia rrotulluëse: 44 Nm

MENU