Aku set 2×18 V/2.0ah – GRAPHITE

249.00

Ka sasi

Tensioni i baterisë: 18V
Kapaciteti i baterisë: 2Ah
Rrotullimet për min: 350 – 1250 rpm
Fuqia rrotulluëse: 55 Nm
Nr i shpejtësive: 19

Kodi: 58G022-PS15 Kategoritë: , ,

249.00

Përshkrimi

Tensioni i baterisë: 18V
Kapaciteti i baterisë: 2Ah
Rrotullimet për min: 350 – 1250 rpm
Fuqia rrotulluëse: 55 Nm
Nr i shpejtësive: 19

GRAPHITE Energy+ set. Seti përfshin: Aku, dy bateri 2.0Ah (58G002), karikues (58G001) dhe 109 pajisje shtesë. E tëra është vendosur në një kuti alumini funksionale dhe të qëndrueshme. Rasti është pajisur me kallëpe me një vend të projektuar për secilin element të kompletit. Ndarja kryesore e valixhes gjithashtu ka hapësirë ​​për pajisje shtesë të përdoruesit. Pjesët që përfshihen në pajisje janë bërë prej çeliku S2 me fortësi të lartë. Kompleti është ideal për këdo që vlerëson lehtësinë e ruajtjes dhe transportit të mjeteve të tyre të preferuar, pa rrezikun e dëmtimit nga faktorët e jashtëm.

MENU