Aku 10.8 V, Li-on

35.00

S’ka stok

Tensioni i baterisë: 10.8 V
Kapaciteti i baterisë: 1.3 Ah

Kodi: 50G271 Kategoritë: ,

35.00

Përshkrimi

Tensioni i baterisë: 10.8 V
Kapaciteti i baterisë: 1.3 Ah
Gama e kapakut prej: 0.8-10 mm
Numri maksimal i revolucioneve për minutë: 550 rpm
Numri i ingranazheve: 1 copë
Numri i sferave të çift rrotullimit: 20 (dhe opsioni i shpimit)
Numri i baterive të përfshira: 1 copë
Lloji i baterisë: Li-on
Koha e ngarkimit të baterisë: 3-5 orë

MENU