Adapter për matje digjitale 3/8″

49.00

Ka sasi

Të dhënat teknike:

– Adapter elektronik dinamometrik 3/8 “.
– Diapazoni i indikacionit 27 – 135 Nm .
– Saktësia e matjes: +/- 2%.
– Memorie matëse e 50 matjet të fundit.
– Rezolucioni i ekranit: 0,1

Kodi: 08-810 Kategoritë: , ,

49.00

Përshkrimi

Adapter elektronik dinamometrik NEO me një saktësi +/- 2%. Në njërën anë të përshtatësit ju duhet të montoni një fole, në anën tjetër një çelës ose kunj. Unë zëvendësoj pikëllimin elektronik çift rrotullues. Një mjet universal me precizion të lartë. Kujtesa matëse e 50 leximeve të fundit. Ekran i qartë. Modaliteti i ekranit – rrymë dhe kulmin. Mundësuar nga një bateri 3V. Vjen në një rast praktik plastik. Garancia e cilësisë dhe besueshmërisë së lartë të produktit është certifikata TÜV Rheinland.

 

MENU