Adapter për matje digjitale 1/2″, 40-200 nm

35.00

Ka sasi

Të dhënat teknike:

– saktësia e matjes: +/- 2%
– memorja e matjes – 50 matjet e fundit
– rezolucioni i ekranit: 0.1
– diapazoni i indikacionit 40 – 200 Nm
– mënyrat e tregimit: rryma dhe kulmi
– fole: katror 1/2 ”
– furnizimi me energji elektrike – 1 bateri litium CR2032 (3V)

Kodi: 08-811 Kategoritë: , ,

35.00

Përshkrimi

Adapter elektronik dinamometrik NEO me një saktësi +/- 2%. Në njërën anë të përshtatësit duhet të montohet një fole, në anën tjetër një çelës ose një kunj. Mundeson të zëvendësoni pikëllimin elektronik çift rrotullues. Një mjet universal me precizion të lartë. Ekran i qartë. Mundësuar nga një bateri 3V. Garancia e cilësisë dhe besueshmërisë së lartë të produktit është certifikata TÜV Rheinland. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

 

MENU