Pinceta për smartphone – NEO TOOLS

3.50

Ka sasi

Mundëson punë me saktësi të lartë
2 palë pincë të zëvendësueshme: të drejta dhe të lakuara

Kodi: 06-120 Kategoritë: ,

3.50

Përshkrimi

Mundëson punë me saktësi të lartë
2 palë pincë të zëvendësueshme: të drejta dhe të lakuara
Anti-statike

Përdoret për shërbime funksionon në smartphone, tableta. Kryesisht për specialistët dhe profesionistët e elektronikës që merren me këto punë. Piskatoret janë krijuar për të kapur përbërësit e qendrës tregtare brenda telefonit, fletores ose tabletit. Mundëson punë me saktësi të lartë. Piskatoret përmbajnë 2 palë këshilla të zëvendësueshme me forma të ndryshme që mundësojnë përzgjedhjen e aksesit të lehtë, madje edhe në vende të vështira për t’u arritur. Piskatore sigurojnë rehati të lartë të punës.

MENU