Fshesë Robotike iRobot Roomba 694

395.00

S’ka stok

Dizajni elegant, premium plotëson dekorin e shtëpisë tuaj; Roomba® 694 është një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar pastrimin e shtëpisë tuaj më zgjuar. Thjesht caktoni atë për të pastruar papastërtitë, pluhurin dhe mbeturinat e përditshme me aplikacionin iRobot HOME ose ndihmësin tuaj të zërit. – për dysheme të pastra pa mundim.

Loosens, ashensorë, & thithje
Sistemi i Pastrimit të Fazave 3 dhe furçat Dual Multi-Surface kapin papastërtitë nga qilimat dhe dyshemetë e forta, një furçë Edge-Sweeping kujdeset për qoshet dhe skajet.

Kodi: R69404 Kategoritë: ,

395.00

Përshkrimi

Dizajni elegant, premium plotëson dekorin e shtëpisë tuaj; Roomba® 694 është një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar pastrimin e shtëpisë tuaj më zgjuar. Thjesht caktoni atë për të pastruar papastërtitë, pluhurin dhe mbeturinat e përditshme me aplikacionin iRobot HOME ose ndihmësin tuaj të zërit. – për dysheme të pastra pa mundim.

Loosens, ashensorë, & thithje
Sistemi i Pastrimit të Fazave 3 dhe furçat Dual Multi-Surface kapin papastërtitë nga qilimat dhe dyshemetë e forta, një furçë Edge-Sweeping kujdeset për qoshet dhe skajet.

Mëson jetën tuaj, dëgjon zërin tuaj
Mëson zakonet tuaja të pastrimit për të ofruar orare të personalizuara, ndërsa Google Assistant dhe Alexa ju lejojnë të filloni pastrimin vetëm me tingullin e zërit tuaj. 694 madje do të sugjerojë një pastrim shtesë kur numri i polenit në zonën tuaj është i lartë ose gjatë sezonit të derdhjes së kafshëve shtëpiake.
* Punon me pajisjet e Google Home dhe Alexa
Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com ose filialeve të saj. Google është një markë tregtare e Google LLC

Navigimi adaptiv
Një komplet i plotë i sensorëve të avancuar lejojnë Roomba të lundrojë nën dhe rreth mobiljeve, dhe përgjatë skajeve. Cliff Detect e mban atë të mos bjerë nëpër shkallë.

Ndjen dhe eliminon papastërtitë
Detektimi i ndotjes ™ Sensorët paralajmërojnë robotin tuaj në lidhje me zonat më të ndyra të shtëpisë tuaj, si vendet me trafik të lartë dhe i pastrojnë ato më thellësisht.

MENU