1. Kliko në menynë SHOP
 2. Zgjedhi produktet që dëshiron
 3. Kliko DERGO NË SHPORTË
 4. Regjistrohu me Facebook ose Google (opsionale)
 5. Jepi të dhënat e transportit
 6. Zgjedh me postë ose merre në dyqan
 7. Zgjedh mënyrën e pagesës
 8. Kliko VAZHDO MË BLERJE
 9. Pranoni emailin për konfirmim
 10. Faleminderit! 🙂 Porosia u kompletua!

Transporti kushton 2.50 euro.

Porositë kryhen gjatë 24-48 orë, në gjith tërritorin e Kosovës.

Kemi tri lloje të menyrës së pagesës:

 • Pagesë CASH – Paguaj gjatë pranimi të produktit/ve.
 • Bëni pagesën tuaj direkt në llogarinë tonë bankare. Ju lutemi përdorni ID tuaj si referencë pagese. Porosia juaj nuk do të dërgohet derisa fondet të jenë paraqitur në llogarinë tonë.
 • Pagesë online – Përmes Kredit Kartës tuaj.

Të gjitha produktet janë më garancion. Varësisht nga produkti dhe brendi, është e paraparë edhe garancioni.

Po, mund të bëni brënda 24 orë që keni pranuar produktin.

Por, për ketë ka kushte që duhet plotësuar para se të pranohet kthimi i produktit.