Pyetjet e shpeshta

TRANSPORTI

Pagesa

Çmimi i transportit është 2.00 euro për komplet porosinë. Për porosi mbi 50 euro vlerë - TRANSPORTI FALAS!

Sa kohë vonohet porosia?

Porosia juaj do të arrij tek ju brenda 24-48 orë.

PAGESA

Cilat janë metodat e pagesës?

Forma standard është pagesa CASH (para në dorë), që nënkupton pagesën kur të arrijë porosia tek ju.

A është e sigurt blerja online?

Po gjithsesi. Faqja është e siguruar më çertifikatë të sigurisë SSL dhe të dhënat tuaja janë të mbrojtura plotësisht.

BLERJA & KTHIMI

Si mund të bëj një porosi?

Zgjedh produktin e caktuar / Kliko SHTO NË SHPORTË ose BLEJE TANI! / Shëno të dhënat tuaja / Zgjedh menyrën e pagesës / Kliko VAZHDO MË BLERJE / Pranoni email për konfirmim / Urime, porosia juaj është pranuar.

Si mund ta anuloj ose ndryshoj porosinë time?

Mund të na kontaktoni dhe ne e anulojmë porosinë tuaj dhe po ashtu mund të bëni porosi të re.

A më duhet një llogari për të bërë një porosi?

Nuk është obligative por ju mund të hapëni një llogari (është e preferuar).

Si mund ta ndjek porosinë time?

Ne kry të faqës është opsioni "Ndiç porosinë", klikoni aty dhe hapet faqja dhe ju duhet të shënoni NUMRIN E POROSISË (që e pranoni gjatë porosisë tuaj) dhe e-mail adresen tuaj.

Si mund ta kthej një produkt?

Kthimi i produktit mund të bëhet brenda 48 ore që e keni pranuar porosinë. Posta duhet të paguhet nga klienti dhe produkti duhet të jetë në rregull më paketim dhe i padëmtuar.
Ne jemi në dispozicionin tuaj! Kontaktoni!

MENU