Mirë së vini në aktivHOME.com

Aktiv HOME
Është rrjet i dyqaneve të mëdha të specializuara për  shitjen e veglave të punës, elektronikës, instalimet e ujit, kanalizimit dhe ngrojës qëndrore, rrymës dhe ndriçimit, veshmbathjëve të punës, materialit meremtues, kuzhinave dhe qindra artikujve tjerë për shtëpi, kopsht, etj. Ne kemi staf të specializuar në ofrimin e ndihmës për klientët tanë. Aktiv Home ka gjithashtu shitjen Online dhe distribuon në territorin e Kosovës shumë brende të njohura botërore.

Aktiv SH.P.K filloj aktivitetin në vitin 2012, prej asaj kohe rritja, zhvillimi dhe përmirsimi ishte synimi ynë. Stafi është promotor i zhvillimt tonë, shtimi i produkteve dhe shërbimeve të reja janë gjithashtu forca jonë e ecjes para. Partneriteti i shëndosh i krijuar për një dekadë me klientët tanë, furnitoret dhe me gjithë partnerët tanë na bënë krenar dhe të sigurt për të ardhmen e kompanisë sonë.

2300

Produkte online

5

Dyqane fizike

2132

Blerës aktiv online

50

Transporti falas për porosi mbi 50€

Udhëtimi ynë

Logoevogel1
Prill 2012
Themelimi i kompanisë
Logoevogel1
Maj 2013
Rritja e numrin të punëtorëve
Logoevogel1
Dhjetor 2014
Zgjerimi i biznesit
Logoevogel1
Prill 2019
Hapja e aktivHOME 2
Logoevogel1
Mars 2020
Hapja e shitjës online
Logoevogel1
Tetor 2020
Hapja e aktivHOME 3
Logoevogel1
Tetor 2021
Hapja e aktivHOME 4 - Gjakovë
Logoevogel1
Prill 2022
Hapja e aktivHOME 5 - Fushë Kosovë

Stafi ynë

Gazmend Elshani

CEO Founder

Ekrem Elshani

CEO Founder

Besnik Kluna

Menaxher i importit

Agon Elshani

Menaxher, aktivHOME 2

Valdrin Elshani

Menaxher, aktivHOME 3

Gentrit Xhemajlaj

Menaxher i shitjës online & IT

Rinor Bresilla

IT Asistent

Avni Gashi

Menaxher, aktiv HOME 5

MENU